Bel 0180 620 244

Van Bronkhorstvliet 16, 2992 WJ Barendrecht

Top

Spoedkoerier

Snel en betrouwbaar

Wanneer er een productieproces stilvalt, of u wilt gewoon dat uw zending snel op zijn bestemming is, dan is het voor u van belang dat uw vervoerder de noodzaak op de juiste manier inschat.

Ervaren

Uw koerier van TAB Transport is al ruim twintig jaar vertrouwd met spoedopdrachten. Wanneer u belt doen wij ons uiterste best om zo snel mogelijk een auto op de door u gevraagde bestemming te hebben.

Onze kracht

NU heeft u een oplossing nodig voor uw zending, dan wilt u een koerier die dit begrijpt en daarop in kan spelen. Snel reageren op uw vraag en de opdracht met de meeste spoed uitvoeren.

Flexibel

U wilt uw zending op het door u gewenste moment ter plaatse hebben, daarvoor is een koerier als TAB Transport nodig die dit begrijpt en met u mee wilt denken. U zit immers niet te wachten op boeteclausules vanwege een te late levering.

Klantgericht

Weten wat de klant bezig houdt en waar zijn prioriteit ligt, dan praat je over het ontstaan van een zakelijke relatie. Dit is meer dan een zending van A naar B brengen. Dat is het leveren van kwaliteit, iets wat TAB Transport op het lijf is geschreven.

Slagvaardig

U heeft nu een oplossing nodig voor uw zending. TAB Transport begrijpt uw behoefte en reageert snel, correct en slagvaardig en voert uw opdracht met spoed uit.

Spoedkoerier

Uw oplossing direct bij de hand!

Wanneer u een spoedzending heeft, dan mag u van uw koerier verwachten dat hij begrijpt wat hiermee wordt bedoeld. Al vanaf de start van TAB Transport in 1996 is zijn specialisme het uitvoeren van spoedopdrachten. Direct van A naar B, dat is waar u om vraagt. Tijd is geld wanneer er ergens in het land of daarbuiten een productieproces stil ligt. TAB Transport begrijpt dat als geen ander. Ook hier kunt u de zorgvuldigheid verwachten waar wij om bekend staan. Uw oplossing direct bij de hand. TAB Transport – Uw spoedkoerier!

Contact

TAB Transport