Bel +31 6 53 18 34 38

Van Bronkhorstvliet 16, 2992 WJ Barendrecht

Top

Koeriersdienst Rotterdam

Persoonlijk en vriendelijk Rotterdams transport

Voor ons is persoonlijke benadering en vriendelijkheid van groot belang bij het uitvoeren van uw spoedopdrachten, directe ritten van A naar B, palletvervoer en vertrouwelijk transport in de regio Rotterdam. De transporteur is het verlengstuk van de opdrachtgever naar zijn klant en vaak de laatste schakel in de order. Voor TAB Transport betekent dat na afronding van de rit een melding van correcte afronding van de transportopdracht.

Eerlijk

Typisch Rotterdams! Een eerlijke prijs voor uw transport, dat is soms niet de laagste prijs, maar wel één die is gebaseerd op jarenlange ervaring binnen de transportwereld en conform de prijsstelling van dit moment.

Precies

Op tijd bij u als klant, op tijd op de plaats van bestemming, precies in het laden en lossen van uw product. Gewoon zoals afgesproken met de echte Rotterdamse mentaliteit.

Betrouwbaar

U wilt weten aan wie u uw zending toevertrouwt en wilt daarvoor een koerier die zijn afspraken nakomt. Bij TAB Transport bent u daarvoor aan het juiste adres.

Koeriersdienst Rotterdam

TAB Transport - Typisch Rotterdams!

Met een gerust hart overhandigt u uw product of zending aan TAB Transport, omdat u weet dat hij het met zorgvuldigheid bij uw afnemer zal afleveren. Sinds 1996 voert TAB Transport opdrachten uit voor opdrachtgevers in diverse branches. Daarbij kunt u denken aan documentenvervoer, vertrouwelijke post en palletvervoer tot 1500 kg. Graag denk ik ook met u mee bij het zoeken naar een transportoplossing wanneer dit wat betreft afmeting of gewicht boven de mogelijkheden van TAB Transport gaat. Vanwege de jarenlange ervaring in de transportsector heb ik een ruim netwerk van zeer gekwalificeerde transportondernemingen om mij heen verzameld. Graag is TAB Transport uw logistieke, Rotterdamse partner.

Contact