Bel +31 6 53 18 34 38

Van Bronkhorstvliet 16, 2992 WJ Barendrecht

Top

Koeriersdienst Barendrecht

Persoonlijk en vriendelijk transport

Voor ons is persoonlijke benadering en vriendelijkheid van groot belang bij het uitvoeren van uw spoedopdrachten, directe ritten van A naar B, palletvervoer en vertrouwelijk transport in de regio Rotterdam. De transporteur is het verlengstuk van de opdrachtgever naar zijn klant en vaak de laatste schakel in de order. Voor TAB Transport betekent dat na afronding van de rit een melding van correcte afronding van de transportopdracht.

Eerlijk

Een eerlijke prijs voor uw transport, dat is soms niet de laagste prijs, maar wel één die is gebaseerd op jarenlange ervaring binnen de transportwereld en conform de prijsstelling van dit moment.

Precies

Op tijd bij u als klant, op tijd op de plaats van bestemming, precies in het laden en lossen van uw product. Gewoon zoals afgesproken met de echte Barendrechtse mentaliteit.

Betrouwbaar

U wilt weten aan wie u uw zending toevertrouwt en wilt daarvoor een koerier die zijn afspraken nakomt. Bij TAB Transport bent u daarvoor aan het juiste adres.

Koeriersdienst Barendrecht

Dubbele dosis Barendrecht

Zowel mijn achternaam als het vestigingsadres van TAB Transport is Barendrecht. Dat kan geen toeval zijn! Met een gerust hart overhandigt u uw product of zending aan TAB Transport, omdat u weet dat hij het met zorgvuldigheid bij uw afnemer zal afleveren. Vanwege de jarenlange ervaring in de transportsector heb ik een ruim netwerk van zeer gekwalificeerde transportondernemingen om mij heen verzameld. Graag is TAB Transport uw logistieke, Barendrechtse partner.

Contact