Bel +31 6 53 18 34 38

Van Bronkhorstvliet 16, 2992 WJ Barendrecht

Top

Internationaal koerier

Gaat over grenzen heen

De huidige economie gaat al jaren over grenzen heen, dat betekent dat ook u internationaal zaken doet en uw product ook in het buitenland zijn bestemming vindt. Graag willen wij als TAB Transport uw vervoer uitvoeren. Ook binnen ons netwerk van vervoerders kunnen wij u adviseren wanneer een lading qua omvang of gewicht onze mogelijkheden overschrijdt.

Ervaren

Uw koerier van TAB Transport is al ruim twintig jaar vertrouwd met internationaal transport. Wanneer u belt doen wij ons uiterste best om zo snel mogelijk een auto op de door u gevraagde internationale bestemming te hebben.

Onze kracht

Uw koerier van TAB Transport is al ruim twintig jaar vertrouwd met internationale opdrachten in onder andere België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Wanneer u belt doen wij ons uiterste best om zo snel mogelijk een auto op de door u gevraagde bestemming te hebben.

Zekerheid

Naast dat het belangrijk voor u is dat uw product snel ter plaatse is, wilt u ook de zekerheid dat het onbeschadigd aan de juiste persoon is overhandigd. Daarom wordt er te allen tijde een handtekening en naam gevraagd en ontvangt u desgewenst een bericht op het moment van aflevering.

Grensoverschrijdend

Uw producten vinden ook over de grens hun bestemming, dat betekent dat u een koerier zoekt die dit voor u verzorgd. TAB Transport voert al jaren opdrachten uit naar België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Ook voor andere bestemmingen denkt TAB Transport graag met u mee.

Vriendelijk

Correcte omgangsvormen zijn voor TAB Transport van groot belang. De ervaring leert dat er door goede communicatie meer bereikt kan worden. 'Grenzeloze' vriendelijkheid is hierbij van groot belang.

Internationaal koerier

TAB Transport gaat ook voor u over grenzen heen.

Vervoer geschiedt niet alleen binnen onze eigen landsgrenzen, maar ook internationaal heeft u uw zakelijke relaties. Het is prettig en voelt vertrouwd wanneer ook dan TAB Transport het vervoer voor u kan uitvoeren of regelen. Uw goederen hoeven niet tussentijds overgeladen te worden, waardoor de kans op schade of verlies tot een minimum wordt beperkt. Tevens is het contact tussen u als producent en uw klant als afnemer heel direct, zonder tussenkomst van al te veel anderen. Ook internationaal is TAB Transport graag uw logistieke partner.

Contact