Bel +31 6 53 18 34 38

Van Bronkhorstvliet 16, 2992 WJ Barendrecht

Top

Uw koeriersdienst

Persoonlijk en vriendelijk transport

Voor ons is persoonlijke benadering en vriendelijkheid van groot belang bij het uitvoeren van uw spoedopdrachten, directe ritten van A naar B, palletvervoer en vertrouwelijk transport.
De transporteur is het verlengstuk van de opdrachtgever naar zijn klant en vaak de laatste schakel in de order. Voor TAB Transport betekent dat na afronding van de rit een melding van correcte afronding van de transportopdracht.

Ervaren

TAB TRANSPORT en koeriersdiensten Barendrecht vervoert sinds 1996, dat is ruim 20 jaar, voor opdrachtgevers in diverse branches. Veel ritten vinden plaats vanuit Rotterdam en de Drechtsteden, zoals Barendrecht, Dordrecht en Zwijndrecht, maar ook Ridderkerk en H.I.-Ambacht, dit betreft zowel nationaal als internationaal vervoer.

Onze kracht

Aansluiten op datgene wat u zojuist aan uw klant heeft beloofd, dat is wat u van een koeriersdienst verwacht. Met een gerust hart overhandigt u uw product of zending aan TAB Transport, omdat u weet dat hij het met zorgvuldigheid bij uw afnemer zal afleveren.

Aandacht

TAB Transport heeft aandacht voor uw product en zal dit met zorg behandelen. Om dit te bereiken zijn er voldoende bindmiddelen en dekens in de auto aanwezig.

Betrouwbaar

U wilt weten aan wie u uw zending toevertrouwt en wilt daarvoor een koerier die zijn afspraken nakomt. Bij TAB Transport bent u daarvoor aan het juiste adres.

Degelijk

Van een degelijke koerier verwacht u een nette chauffeur met een schone auto. Wij willen als TAB Transport het verlengstuk zijn van uw bedrijf waar u trots op bent. Uitstraling is hierbij van essentieel belang.

Waarom TAB Transport

Met een gerust hart overhandigt u uw product of zending aan TAB Transport, omdat u weet dat hij het met zorgvuldigheid bij uw afnemer zal afleveren.

Sinds 1996 voert TAB Transport opdrachten uit voor opdrachtgevers in diverse branches. Daarbij kunt u denken aan documentenvervoer, vertrouwelijke post en palletvervoer tot 1500 kg. Graag denk ik ook met u mee bij het zoeken naar een transportoplossing wanneer dit wat betreft afmeting of gewicht boven de mogelijkheden van TAB Transport gaat. Vanwege de jarenlange ervaring in de transportsector heb ik een ruim netwerk van zeer gekwalificeerde transportondernemingen om mij heen verzameld. Graag is TAB Transport uw logistieke partner.

Contact

TAB Transport